Pochłaniaj kalorie i czuj się świetnie

Jedz, bo głodówka jest fatalna

Trzeba
jeść, aby redukować
nadwyżkowe kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| rozsądnie. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko należy włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Najkorzystniej serwować
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Niezbędne są również tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, ale wówczas, gdy
pochłaniamy za dużo kalorii.
Tłuszcz można jeść w
niewielkich ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są konieczne w diecie. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować blisko 70 gramów
tłuszczu każdego dnia. Tłuszcze dają sytość oraz limitują glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie tuczy. Możnaskonsumować
6-7 łyżek kaszy regularnie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców przydadzą się w diecie, ale nie wolno jadać
winogron, bananów, śliwek – te owoce mają bardzo
dużo cukru. Można zjadać jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce konsumuje się po
dużych daniach, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są ogromnie dobre
dla zdrowia. Po godzinie 18.00 nie należy jadać owoców, bo nie uda się ich strawić przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
każdego dnia powinna zjeść
każda kobieta, aby
rewelacyjnie
trawić oraz poprawić własny metabolizm.
Wyjątkowe jedzenie
oraz sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób celowy i szybki. Dlatego trzeba
zaplanować rozsądne odchudzanie.

 tabletki odchudzające meizitang

tabletki z chili na odchudzanie